Produžena javna rasprava o Nacrtu zakona o SPI

Iz Ministarstva javne uprave ističu da će, u skladu sa pravilima o sprovođenju javne rasprave, sve predloge i sugestije pažljivo razmotriti
401 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.10.2019. 18:54h

Ministarstvo javne uprave produžilo je javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama do 31. oktobra zbog, kako navode, velikog interesovanja javnosti.

Podsjećaju da svi zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti preko portala e-uprave i u pisanom obliku Ministarstvu javne uprave na adresu: Rimski trg, broj 45, 81000 Podgorica, putem pošte ili neposredno u arhivi ministarstva, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 11 časova i od 12 do 14 časova i na e-mail adrese: alen.franca@mju.gov.me, marija.tomovic@mju.gov.me.

Ističu da će ministarstvo, u skladu sa pravilima o sprovođenju javne rasprave, sve predloge i sugestije pažljivo razmotriti.

Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona počela je 17. septembra objavljivanjem javnog poziva za učešće u raspravi sa pratećim materijalom, na internet stranici Ministarstva i portalu e-uprave

"Pozivamo zainteresovanu javnost da učestvuje u procesu javne rasprave kako bi zajedničkim radom doprinijeli unapređenju predloženih rješenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: