Promocija Policijske akademije u Tuzima i Rožajama

Iz Ministarstva su kazali da vjeruju da će prezentacije imati više nego pozitivan uticaj na ovogodišnji proces regrutacije i selekcije i da će biti veliki broj kvalitetnih kandidata iz svih krajeva Crne Gore, a samim tim i uspješan upis
62 pregleda 0 komentar(a)
gimnazija Tuzi, Foto: Arhiva "Vijesti"
gimnazija Tuzi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 29.04.2015. 19:59h

Maturanti u gimnaziji “25. maj” u Tuzima, imaće sjutra priliku da se upoznaju sa povoljnostima koje svojim polaznicima nudi Policijska akademija.

Maturantima će se obratiti ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović, direktorica Policijske akademije Milica Pajović i sekretar Nacionalnog savjeta Albanaca u Crnoj Gori Faik Nika.

Kako je najavljeno iz Ministarstva za ljudkska i manjinska prava, promocija Policijske akademije biće realizovana i u Rožajama.

„Generalni direktor Direktorata za unapređenje i zaštitu prava manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, Leon Gjokaj, predsjednik Bošnjačkog savjeta u Crnoj Gori Osman Nurković i portparolka Policijske akademije,Jelena Tomić obratiće se maturantima gimnazije “30. septembar”, nakon čega će učenicima biti predstavljene povoljnosti upisa u Akademiju“, kaže se u saopštenju.

Iz Ministarstva su kazali da vjeruju da će prezentacije imati više nego pozitivan uticaj na ovogodišnji proces regrutacije i selekcije i da će biti veliki broj kvalitetnih kandidata iz svih krajeva Crne Gore, a samim tim i uspješan upis.

Promocija Policijske akademije u Tuzima biće održana u devet sati, dok će u Rožajama početi u deset sati.

Bonus video: