Pušten saobraćaj na putu Mojkovac-Bijelo Polje

Dio brda pored kojeg su radnici podgoričkog „Bemaksa“ izvodili radove na sanaciji puta i izradnji treće trake odronio se prije četiri dana i zatrpao magistralni put, zbog čega su sva vozila usmjeravana preko Pljevalja i Đurđevića Tare
61 pregleda 0 komentar(a)
odron, Slijepač most, Foto: Jadranka Ćetković
odron, Slijepač most, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 05.07.2015. 18:29h

Magistralni put Bijelo Polje-Mojkovac u mjestu Slijepač most pušten je u saobraćaj večeras u 20 sati, koji će se odvijati jednom trakom naizmjenično.

Dio brda pored kojeg su radnici podgoričkog "Bemaksa" izvodili radove na sanaciji puta i izradnji treće trake odronio se prije četiri dana i zatrpao magistralni put, zbog čega su sva vozila usmjeravana preko Pljevalja i Đurđevića Tare.

Kako je ranije objasnio direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača, čitav taj teren je izuzetno porozan, što je i bio jedan od razloga rekonstrukcije. Trasa je, kako je kazao juče, trebalo da bude otvorena rano jutros sa saobraćaj.

Nakon što se obezbijedi siguran prolaz putnika na mjestu odrona, radnici "Bemaksa" će nastaviti rekonstrukciju u dužini 2,2 kilometra, vrijednu oko 2 miliona eura.

Bonus video: