Putevi klizavi - Vijesti.me
Stanje na putevima

Putevi klizavi

U mjestu Markovići, na magistarlnom putu Cetinje - Budva zbog sanacije zida saobraća se jednom trakom

saobraćaj
saobraćaj (Foto: Luka Zeković)

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na dionicama koje prolaze duž usjeka mogući su sitni odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraćaj će biti obustavljen večeras od 23 do četiri sata, a na mjestu radova postavljena je semaforska signalizacija.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od 8 do 10 i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kamenari-Kotor, na dijelu Morinj-Kostanjica zbog izgradnje kablovskog voda postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaskovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.

U mjestu Markovići, na magistarlnom putu Cetinje -Budva zbog sanacije zida saobraća se jednom trakom.

Oduzete 63 vozačke dozvole

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe lakše povrijeđene.

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je izdato 344 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeto 85 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 63 vozačke dozvole i šest pari registarskih tablica.