Putnici u vozu Beograd - Bar se smrzavali, zahvalni Željeznici CG na ljudskom odnosu

"Stajali su u Srbiji šest sati u mjestu bez grijanja, niko se nije ni interesovao kako im je dok nije intervenisala šefica Međunarodnog saobraćaja Željeznica Crne Gore i na njenu inicijativu je dozvoljeno da svi putnici mogu preći u kušet kola", piše u poruci dostavljenoj "Vijestima"
108 pregleda 32 komentar(a)
voz, šine, Foto: Arhiva "Vijesti"
voz, šine, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.01.2015. 20:12h

Voz koji saobraća iz Beograda prema Baru kasnio je zbog kvara na kontaktnoj mreži do kojeg je došlo u ranim jutarnjim satima kod stanice Branesci, u blizini Zlatibora, saopštili su iz Željeznice Srbije.

Voz je u oko 14 časova stigao na željezničku stanicu u Bijelom Polju gdje je za putnike obezbijeđena hrana i topli napitci.

Voz je u Podgoricu stigao oko 17.00 časova.

"Putnici, koji su bili u vozu za Podgoricu prošli su pravi strah, a najviše ih boli nezainteresovanost za njihove nevolje od strane bilo koga u Srbiji. Stajali su u Srbiji šest sati u mjestu bez grijanja, niko se nije ni interesovao kako im je dok nije intervenisala šefica Međunarodnog saobraćaja Željeznica Crne Gore i na njenu inicijativu je dozvoljeno da svi putnici mogu preći u kušet kola", piše u poruci dostavljenoj "Vijestima".

Oni kažu da su se u Željeznici Crne Gore stalno interesovali i pitali za stanje putnika, a u Bijelom Polju je već organizovano dijeljenje sendviča i toplih napitaka.

"Putnici su ogorčeni s jedne strane, a s druge zahvalni Željeznicama CG na ljudskom odnosu koji su pokazali", navodi se u poruci.

Bonus video: