"Radojici Perović" zlato na sajmu obrazovanja u Novom Sadu

Priznanjem u kategoriji osnovno vaspitanje i obrazovanje, ova ustanova je postala prva crnogorska osnovna škola koja je za 13 godina postojanja sajma ispunila kriterijume Komisije Novosadskog sajma
290 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 09.03.2018. 08:01h

Podgorička Osnovna škola “Radojica Perović” osvojila je Veliku zlatnu medalju na 13. Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” u Novom Sadu, u kategoriji osnovno vaspitanje i obrazovanje.

Time je ova ustanova postala prva crnogorska osnovna škola koja je za 13 godina postojanja sajma ispunila kriterijume Komisije Novosadskog sajma - izgled i opremljenost škole, integracije sa drugim sistemima, uspješnost učenika, humanitarne i sportske aktivnosti, zaštita životne sredine...

Novosadski sajam dodjeljuje nagrade u kategorijama predškolsko, osnovno, srednjoškolsko i univerzitetsko obrazovanje, a izlagači su ustanove iz regiona.

Nagradu su, u ime podgoričke škole, primile direktorica Mirjana Bošković i učiteljica Jelena Saveljić.

“Nagrada osvojena u izuzetno velikoj konkurenciji vaspitno - obrazovnih ustanova iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Nagrada nam je priznanje za prethodni rad, ali i ogroman podsticaj za dalji napredak”, kazali su “Vijestima” iz crnogorske delegacije.

Galerija

Bonus video: