Rakočević dekanica Građevinskog fakulteta

Rakočević stupa na dužnost dekana 30. marta, za mandatni period od 2019. do 2022. godine
647 pregleda 0 komentar(a)
Sa ranije sjednice Upravnog odbora UCG, Foto: Ucg.ac.me
Sa ranije sjednice Upravnog odbora UCG, Foto: Ucg.ac.me

Za dekanicu Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, izabrana je prof. dr Marina Rakočević, redovna profesoricu i dosadašnji vršioc dužnosti dekana.

Tu odluku donio je Upravni odbor Univerziteta Crne Gore na danas održanoj sjednici.

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Duško Bjelica kazao je da će Rakočević stupiti na dužnost dekana 30. marta, za mandatni period od 2019. do 2022. godine.

"Upravni odbor UCG je danas, između ostalog, dao saglasnost na izmjene i dopune Finansijskog plana Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu za organizacione jedinice Medicinski fakultet, Fakultet likovnih umjetnosti i Rektorat UCG i poziciju - međunarodni projekti. Data je, takođe, saglasnost na Izmjene i dopune Plana javnih nabavki Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu, prema prijedlogu rektora prof. dr Danila Nikolića i Sektora za finansije UCG, kazao je Bjelica.

On je naveo da je data i saglasnost Biotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore za podnošenje aplikacije na konkurs Ministarstva nauke Crne Gore za uspostavljanje centara izvrsnosti, nakon dobijene saglasnosti Rektora Univerziteta Crne Gore.

Bonus video: