Rakočević za 11 i po sati postao "Ironman"

Iz Fonda su kazali da je njihov zaposleni završio Ironman (čelični čovjek) distancu triatlona za 11 sati i 32 minuta
2822 pregleda 2 komentar(a)
Pripreme trajale šest mjeseci - Rakočević na triatlonu, Foto: FZO
Pripreme trajale šest mjeseci - Rakočević na triatlonu, Foto: FZO

Vladimir Rakočević, načelnik Odsjeka za operativu Sektora za IT u Fondu za zdravstveno osiguranje, uspješno je završio učešće na međunarodnom takmičenju u triatlonu duge distance Ironman, koje je održano prije desetak dana u Kopenhagenu.

Iz Fonda su kazali da je njihov zaposleni završio Ironman (čelični čovjek) distancu triatlona za 11 sati i 32 minuta i tako se svrstao među deset građana Crne Gore koji su ukupno savladali ukupnu distancu od 226 kilometara.

Iz te institucije rekli su da se Rakočević triatlonom bavi već dvije godine i da su ozbiljne pripreme za Ironman distancu trajale šest mjeseci i uključivale specifične treninge za sva tri sporta (plivanje, vožnja bicikla i trčanje), uz dobru organizaciju svakodnevnih obaveza sa napornim pripremama.

“Uz sve obaveze koje ima kao načelnik u jednom dinamičnom i zahtjevnom sektoru u Fondu, Vladimir je ostvario uspjeh za poštovanje i dobar je promoter zdravih stilova života kroz sportske aktivnosti, a takođe ovo je i uspjeh za Crnu Goru jer sport povezuje ljude, države i narode i predstavlja jednu zemlju na najbolji način”, saopšteno je iz Fonda za zdravstveno osiguranje.

Bonus video: