Raonić: Vrijeme da se ALS akcija malo izmijeni i započne CG humani izazov

"Izazivam sve zaposlene u Građanskoj alijansi da se uključe u akciju, ali i one koji nas predstavljaju – političare"
168 pregleda 3 komentar(a)
boris raonic, Foto: Arhiva "Vijesti"
boris raonic, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 31.08.2014. 19:58h

Izvršni direktor Građanske Alijanse Boris Raonić založio se u poruci na svom Fejsbuk profilu za crnogorski humani izazov.

"Kako u Crnoj Gori treba pospješiti filantropiju i solidarnost, mislim da je trenutak da se ova akcija malo izmijeni i započne CG humani izazov. Od svake plate ću izdvajati dio za humanitarne aktivosti. Izazivam sve zaposlene u Građanskoj alijansi da se uključe u akciju, ali i one koji nas predstavljaju – političare. Za početak pozivam da se akciji priključe, oni u koje imam povjerenje: Snežana Jonica, Igor Lukšić, Genci Nimanbegu i Mirko Stanić. Nema potreba za snimanjem, niti hvalisanjem kome, šta i koliko, niti polivanjem. Donirajte, volontirajte, dajte krv. Samo širite dalje. Doniranje i filantropija nije PR, to je intimno osjećanje i tako treba da ostane", napisao je Raonić.

Raonić je dodao da mu je ledeni izazov od početka ličio više na performans, nego humanitarnu akciju.

"Mnogi su se polivali vodom, to su objavljivali, ali su zaboravili da uplate donaciju. Ipak, mora se odati priznanje za ovaj filantropski blockbuster, koji je skupio preko 100 miliona eura", zaključio je Raonić.

Bonus video: