Reagujete li kao advokat Žarka Barjaktarovića?

Mališić, koji je u svakom pogledu bivši, zaboravio je da kaže da je i bivši načelnik katastra u Beranama, u vrijeme kada je porodici Mujović, njegovim prvim komšijama, kako oni tvrde, oteto osamdeset ari zemljišta na ovom prostoru i preknjiženo na vlasnika separacije
112 pregleda 0 komentar(a)
Tufik Softić, Foto: Luka Zeković
Tufik Softić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.01.2017. 20:03h

Problem pogona separacije ili betonjerke u srcu Berana je od izuzetne važnosti i interesa za javnost, i kao takvim njime se bavim već duže vrijeme.

Reakcije sam očekivao, budući da nijesam na poznatim brojevima telefona uspio da stupim u kontakt sa vlasnikom Žarkom Barjaktarovićem, s kojim bi imalo smisla polemisati.

Polemisati, međutim, sa izvjesnim bivšim predsjednikom Savjeta Mjesne zajednice Darkom Mališićem stvarno nema nikakve svrhe, osim ako on nije preuzeo advokatske poslove za vlasnika.

Naravno da separacija ne radi na minus 25, ali su fotografije napravljene usred zime, nedavno, odnosno istina je da pogon radi čitavu godinu.

Mališić, koji je u svakom pogledu bivši, zaboravio je da kaže da je i bivši načelnik katastra u Beranama, u vrijeme kada je porodici Mujović, njegovim prvim komšijama, kako oni tvrde, oteto osamdeset ari zemljišta na ovom prostoru i preknjiženo na vlasnika separacije.

Ta boljka „svrbi“ Mališića, jer je porodica Mujović predala krivičnu prijavu specijalnom tužiocu.

Dalju polemiku gospodin Mališić može da vodi sa Mujovićima koji su započeli sudski postupak za povraćaj zemljišta.

“Vijesti” i moja malenkost su mu pogrešna adresa za polemiku na koju stavljam tačku.

A o separaciji i otimačini privatnog i gradskog građevinskog zemljišta naravno da ću opet pisati. Dvanaest krivičnih prijava iz Berana je kod specijalnog tužioca, i mnoge od njih vezane su za rad katastra, koji mnogi smatraju leglom korupcije i kriminala. Ali, da ostavimo to tužilaštvu i sudovima da kvalifikuju i presuđuju.

Bonus video: