„Regent Porto Montenegro“ se predstavlja u Americi

Ovaj događaj okuplja novinare, agente za putovanja i druge eksperte iz oblasti turizma i segmenta luksuznog hotelijerstva, čime se unapređuje postojeća ponuda i ostvaruju novi oblici saradnje, zarad kvalitetnijeg pozicioniranja svih hotela brenda “Regent”
50 pregleda 1 komentar(a)
hotel Regent, Foto: Siniša Luković
hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 14.05.2015. 11:30h

Hotel “Regent Porto Montenegro” iz Tivta se prvi put predstavlja na manifestaciji “Regent Road Show United States”, koja se održava svake godine u Njujorku i Los Anđelesu. Na taj način ovaj ultraluksuzni hotel prvi put ozbiljnije otvara crnogorsku turističku ponudu za bogato tržište SAD.

“Regent Road Show United States” je značajan događaj na kom se okuplja menadžment svih hotela ovog renomiranog lanca. Predstavnici hotela “Regent”iz Berlina, Pekinga, Puket Kejp Panve, ostrva Turks i Kaikos, Tajpeija, Singapura i Tivta ujedinili su se u Njujorku nakon čega nastavljaju dalje u Los Anđeles, a sve zbog niza promotivnih akcija ovog luksuznog hotelskog brenda," saopšteno je danas tim povodom iz tivatskog “Regenta”.

Ovaj događaj okuplja novinare, agente za putovanja i druge eksperte iz oblasti turizma i segmenta luksuznog hotelijerstva, čime se unapređuje postojeća ponuda i ostvaruju novi oblici saradnje, zarad kvalitetnijeg pozicioniranja svih hotela brenda “Regent”.

Tokom ove manifestacije, tradicionalno se organizuju prezentacije, radne večere, obilasci i razgovori sa predstavnicima “Regent” hotela. Ova tradicionalna 'tura' međunarodnog lanca “Regent Hotels & Resorts” je značajna za dalje pozicioniranje “Regent Porto Montenegra” na američkom tržištu i izgradnju imidža unutar “Regent” grupacije.

„Izuzetno smo zadovoljni i ponosni što je naš hotel predstavljen na ovoj manifestaciji, jer to znači da već nakon devet mjeseci ravnopravno stajemo rame uz rame sa ostalim renomiranim imenima iz lanca 'Regent' hotela,“ izjavio je Majkl Poš, direktor hotela “Regent Porto Montenegro”.

Bonus video: