Rožaje pod snijegom, službe spremne

Iz Komunalnog preduzeća koje je zaduženo za održavanje gradskih saobraćajnica kažu da je trenutno stanje redovno. Tehnički direktor Nazim Dacić ističe da su se spremili za snijeg
122 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 29.12.2014. 12:54h

Snijeg koji već 48 sati neprestano pada u Rožajama otežava život stanovnika tog grada, kako u gradskom, tako i u seoskom području.

Iz Komunalnog preduzeća koje je zaduženo za održavanje gradskih saobraćajnica kažu da je trenutno stanje redovno. Tehnički direktor Nazim Dacić ističe da su se spremili za snijeg.

"Sva naša mehanizacija je u upotrebi, sve saobraćajnice u gradu su prohodne, malo remete nepropisno parkirana vozila", naveo je Dacić. On je apelovao na vozače da uklone vozila kako bi mehanizacija bila efikasnija. On je istakao da imaju dovoljne zaliha soli i rizle i da su njima zasipali seoske puteve u Balotićama.

Načelink Odjeljenja bezbjednosti u Rožajama Sadik Šabanović ističe da je na magistralnom putu M2 od Lokava do Bača dionica u zadovoljavajućem stanju s obzirom na doba godine.

"Na planinskom prevoju Kula saobraćaj se obustavlja za kamione sa prikolicom...na lokalnim putevima nema većih zastoja", ističe Šabanović.

Stanje u elektrosnabdijevanju je stabilno prema riječima Sadudina Agovića, direktora elektrodistribucije.

Galerija

Bonus video: