Šćekić: Na korisnike socijalnih primanja u Beranama se vrši pritisak

"Pozivam i ministra rada i socijalnog staranja Borisa Marića da provjeri ove navode i da ukoliko se to pokaže tačnim odmah pokrene postupak protiv odgovrnih u Centru za socijalni rad u Beranama"
73 pregleda 26 komentar(a)
Dragoslav Šćekić, Foto: Arhiva Vijesti
Dragoslav Šćekić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.10.2016. 12:04h

Predsjednik Opštine Berane i predsjednik opštinskog odbora SNP Dragoslav Šćekić uputio je poziv državnom tužiocu da hitno preispita dešavanje u Centru za socijalni rad u Beranama gdje se, kako je kazao, korisnicima socijalnih primanja prijeti da im neće biti isplaćena, ako ne glasaju DPS.

U Beranama je isplata socijalnih primanja počela danas, dan pred održavanje parlamentarnih izbora.

"Javile su nam se 23 porodice iz naselja Donji Talum da im danas nijesu isplaćene socijale i da pritisak na njih vrši radnik Centra za socijalno Milutin Šćepović", tvrdi Šćekić.

Dodaje da u SNP-u imaju podatke sa imenima svih aktivista DPS-a koji su zaduženi da na terenu danas vrše pritisak na primaoce socijalnih primanja.

"Pozivam i ministra rada i socijalnog staranja Borisa Marića da provjeri ove navode i da ukoliko se to pokaže tačnim odmah pokrene postupak protiv odgovrnih u Centru za socijalni rad u Beranama", kazao je Šćekić.

Bonus video: