Širom Crne Gore obilježeno 12 godina od NATO bombardovanja

Položeno je cvijeće na spomen-obilježje borcima, pripadnicima redovnog sastava JNA i rezervista koji su u posljednjem ratu poginuli na prostoru bivše Jugoslavije.
168 pregleda 0 komentar(a)
polaganje cvijeća, Foto: Svetlana Mandić
polaganje cvijeća, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 24.03.2011. 17:51h

Delegacija Komunističke partije Jugoslavije (KPJ) iz Danilovgrada, Podgorice i Nikšića, u sastavu Mileva Dubljanić, Vlado Vuković, Vukota Gojković, Branko Popović, Radislav Stanišić i general u penziji Miomir Džankić, položila je vijence i cvijeće na spomenik vojniku Saši Stojiću, koji je na današnji dan, prije 12 godina, u danilovgradskoj kasarni “Milovan Šaranović” poginuo u NATO bombardovanju.

Opštinska organizacija „Udruženje boraca ratova od 1990.“ Nikšić položila je cvijeće na spomen-obilježje borcima, pripadnicima redovnog sastava JNA i rezervista koji su u posljednjem ratu poginuli na prostoru bivše Jugoslavije.

Spomenik, koji se nalazi na Trgu Šaka Petrovića, podiglo je prije nekoliko godina to Udruženje.

I Udruženje boraca ratova 1990-1999. iz Mojkovca položilo je vijenac na spomen-obilježje u Mojkovcu, gdje je upisano 13 imena.

Nova srpska demokratija u Beranama podsjetila je u saopštenju na bombardovanje u Murinu kada su stradali civili, djeca i starci.

Delegacija opštinskog odbora te partije, kao i ostale partije i udruženja, položili su cvijeće na spomenik poginulim u ratovima od 1990. do 1999. godine, ispred zgrade Opštine Berane.

Bonus video: