Sjednica skupštine Ljekarske komore odgođena zbog nedostatka kvoruma

„Novi termin Skupštine biće utvrđen od Predsjednika Skupštine, i poziv će biti upućen svim delegatima“, navela je Cerović u saopštenju
123 pregleda 1 komentar(a)
Žanka Cerović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Žanka Cerović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 15.12.2017. 19:08h

Sjednica skupštine Ljekarske komore Crne Gore, na kojoj je trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo, nije danas održana zbog nedostataka kvoruma.

Potpredsjednica Skupštine Ljekarske komore, Žanka Cerović, kazala je da su od 49 delegata sjednici prisustvovala 24, što nije bilo dovoljno za njeno održavanje.

„Novi termin Skupštine biće utvrđen od Predsjednika Skupštine, i poziv će biti upućen svim delegatima“, navela je Cerović u saopštenju.

Ministar zdravlja Kenan Hrapović kazao je ranije danas agenciji MINA da Ministarstvo želi da ima jaku strukovnu organizaciju kao što je Ljekarska komora, ali su, kako je naveo, za njeno funkcionisanje isključivo nadležni ljekari.

„Želja Ministarstva je da imamo jaku strukovnu organizaciju kao što je Ljekarska komora i da ona što prije funkcioniše, kako bi zajednički radili na unaprjeđenju i rješavanju problema zdravstvenog sistema“, kazao je Hrapović.

Bonus video: