Skela u ulici Slobode smeta više od godinu, Mugoša: "Neka smeta još malo"

Projekat za zgradu je uradio "Adria invest" iz Budve, dok je izvođač radova "Kroling" iz Danilovgrada
506 pregleda 3 komentar(a)
Skela, ulica Slobode, Foto: Luka Zeković
Skela, ulica Slobode, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.06.2015. 19:28h

Vlasnik poslovnog prostora u zgradi na uglu Ulice slobode i Vuka Karadžića Nikola Đokić kaže da ne može da ga proda, jer na ulazu broj 16 kasni rekonstrukcija, a više od godinu stoji skela sa zastorom.

"Mjesec nijesam vidio radnika na gradilištu, a investitori mi kažu da će biti završeno sve za 15 dana. Razumio bih da je negdje drugo, ali ovo ruglo se nalazi u centru grada", kazao je Đokić.

Informativna tabla je, prema tvrdnji više stanara, sklonjena sa prednjeg dijela zgrade i odnesena sa druge strane u dvorište, kako je niko ne bi vidio.

Novinar "Vijesti" pronašao je tablu na tom mjestu, a završetak radova piše da je trebao da bude u decembru 2014. Tabla je u podnožju skele, a mjesto gdje piše rok, zaklonjeno betonskim blokovima.

Rekonstrukcija tog ulaza počela je u martu 2014. godine.

Na tabli piše da su izvođači radova advokati Novica Jovović, Vanja Mugoša, Vlado Vuković i Skupština etažnih vlasnika stambene zgrade broja 16.

Projekat za zgradu je uradio "Adria invest" iz Budve, dok je izvođač radova "Kroling" iz Danilovgrada.

Advokat Mugoša kazao je "Vijestima" da u zgradi trenutno nema stanara, a svima kojima smetaju nezavršeni radovi, "neka smeta još malo".

“Zakonski rok za završetak radova je tri godine, a tabla je tu samo radi informacija, tako da se sve radi u zakonskom okviru”, kazao je Mugoša. Na pitanje, kada će završiti rekonstrukciju, Mugoša je kratko odgovorio: “Završiće se".

Bonus video: