Spaljen "Prilično Dvolični": Kriv jer nema vode, jer je "pošla Banja"...

Sudija Tvrtko Staronovski, koji ”ne ide po mišljenje van Novog, čeka da mišljenje dođe u Novi”, osudio je Karnevo Novski Prilično Dvolično na spaljivanje
80 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2016. 07:23h

Karnevo Novski Prilično Dvolični osuđen je u nedjelju veče za sve nevolje koje su u prošloj godini snašle Herceg Novi i zato je spaljen na glavnom gradskom trgu.

“Prilično Dvolični stalno nastanjen u Herceg Novom. Državljanstvo crnogorsko, srpsko, bosansko, ercegovačko, bokeško. Ne da je dvoličan nego je petoličan ako je suditi po državljansvima. Zanimanje, biznismen, menadžer, prijavljen na birou rada nezaposlen, klošar i preduzetnik, poslanik svih stranaka. Iz jedne u drugu, iz druge u treću, iz treće u četvrtu. Vazda u vlast, nikad na odgovornost. Vazda za i vazda protiv. Sudi mu se zbog osnovane sumnje da nas je ugovnao, umerdao, inkartao, da nam je o glavi radio, da je cijeli grad zalitao”, naveo je tužilac Stjepan Stefan Šćepan Herceg.

Konstatovano je da je Karnevo kriv jer: "u Novi još nema vode ko u sve normalne gradove, jer nam je pošla Banja (Institut Igalo), jer je obećavao, a nije ispunio, jer nije umio, jer nije opuvao one što su prije grad destregavali".

Advokat odbrane Novka Enveovović, “kadra stići i uteći i očas se premetnuti. Njena je riječ glavna po svim društevnim mrežama, pod istinskim i lažnim nikovima. Vazda je kontra ne bi li je ko pozvao da bude za, ako joj se isplati”, nije uspjela da odbrani Karnevo Novski.

Sudija Tvrtko Staronovski, koji ”ne ide po mišljenje van Novog, čeka da mišljenje dođe u Novi”, osudio je Karnevo Novski Prilično Dvolično na spaljivanje.

“Stvarno je kriv da ne može biti krivlji, više ne možemo da razaznamo što jeste a što nije, što je laž, a što istina. Što je šetebandijera, što nas impapanava, destregava, impjegava, ruinava, ambisa i laguma. Kriv je što ne možemo da stanemo na zelenu granu, nego se stalno na trulu vraćamo, i s nje oburdavamo. Stađun je od maškara i poklada i krivac se od pradavnih vremena mora naći i užgati. Kad njegova krivica zaplamsa osvijetliće nam vijađ u proljeće i neko bolje vrijeme. Ako ne bude tako onda više neće biti kriv on nego mi. A da ne bi mi štogod bili krivi ima se odma smjesta užgat i uždit, a s njim sve pegule gradske da izgore!”, saopštio je sudija.

Tekst za suđenje Prilično dvoličnom napisao je dramatrug Stevan Koprivica, a izveli su ga glumci Hercegnovskog pozorišta.

U Novom je sinoć održan koncert hrvatskog pjevača Petra Graša.

Galerija

Bonus video: