Spičanović: Uhapsili smo preko 30 uličnih prodavaca droge, spriječili nekoliko likvidacija...

Podsjetivši na istorijat policije u Crnoj Gori, Spičanović je ukazao da su tokom minule godine i ove turističke sezone pistignuti najbolji rezultati u istoriji CB Bar
594 pregleda 1 komentar(a)
Bar policajci, prijem u Opštini Bar, Foto: Radomir Petrić
Bar policajci, prijem u Opštini Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 02.10.2018. 09:10h

Povodom 2. oktobra, Dana policije, načelnik Centra bezbjednosti (CB) Bar Drago Spičanović sa saradnicima je priredio tradicionalni prijem i predstavio učinak barskih policajaca u proteklih godinu dana.

Podsjetivši na istorijat policije u Crnoj Gori, Spičanović je ukazao da su tokom minule godine i ove turističke sezone pistignuti najbolji rezultati u istoriji CB Bar.

"Imamo 92 posto riješenih krivičnih djela u toku sezone, a ostvarili smo još dva rekorda u avgustu, najveći broj hapšenja uličnih prodavaca droge, preko 30, i najveći broj zaustavljenih vozača pod dejstvom alkohola kojih je sankcionisano preko 300. Posebno ističem da smo spriječili nekoliko planiranih likvidacija", rekao je Spičanović.

Na prijemu u barskoj policiji bili su i predsjednik Opštine Dušan Raičević sa potpredsjednicima Tanjom Spičanović i Radomirom Novakovićem, komandant Mornarice Vojske Crne Gore kpb Vesko Tomanović, direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan, osnovni državni tužilac Milenko Magdelinić, direktori Luke Bar i Barske plovidbe, Zarija Franović i Tihomir Mirković, te drugi predstavnici javnog i privrednog života grada.

Bonus video: