Štićenici dječijeg doma Mladost otputovali na Halkidiki

Uoči polaska na put, Jugopetrol je djeci uručio džeparac koji će im upotpuniti boravak u kampu
54 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2015. 11:14h

Štićenici Doma Mladost iz Bijele, njih 20, uzrasta od 12 do 14 godina sa dva vaspitača zahvaljujući kompaniji Jugopetrol AD boraviće u ljetnjem kampu na Halkidikiju, od 10. do 20. avgusta.

Na Halkidikiju djeca će imati priliku da se druže sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta.

Uoči polaska na put, Jugopetrol je djeci uručio džeparac koji će im upotpuniti boravak u kampu.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Domom "Mladost" i što djeca imaju priliku da dožive jedinstveno životno iskustvo odlaskom u ljetnji kamp na Halkidikiju. Jugopetrol AD je ovoj djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, gdje će djeca sigurno uživati, steći nove prijatelje i neprocjenjiva životna iskustva", rekao je komercijalni direktor Jugopetrol AD Pavle Radulović.

Ljetnji kamp na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. godine od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta. Kamp kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.

I prošle godine u istom periodu boravilo je dvadesetoro štićenika u pomenutom kampu, a tome je prethodila i Jugopetrolova poklon predstava "Pinokio" u izvođenju Gradskog pozorišta iz Podgorice.

Galerija

Bonus video: