Stojanović: Uprava policije pouzdan partner međunarodne policijske saradnje

1 komentar(a)
Slavko Stojanović, Foto: Savo Prelević
Slavko Stojanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.12.2014. 16:22h

Crnogorska Uprava policije pouzdan je partner međunarodne policijske saradnje u borbi protiv svih oblika kriminala, poručio je njen direktor, Slavko Stojanović.

On je danas primio službenike Sektora kriminalističke policije koji su učestvovali u koordinaciji i realizaciji policijskih mjera u međunarodnoj akciji hapšenja grupe međunarodnih krijumčara oružja.

Stojanović je, kako je saopšteno, policijskim službenicima čestitao na profesionalno realizovanim aktivnostima u ovoj višemjesečnoj akciji, koje su iziskivale kompleksne mjere i radnje sprovođene u saradnji sa američkom agencijom DEA i policijom Rumunije.

Prema njegovim riječima, službenici su profesionalnim kvalitetima, napornim radom i dobrom komunikacijom i koordinacijom sa partnerskim službama u akciji pokazali da je Uprava policije pouzdan partner međunarodne policijske saradnje u borbi protiv svih oblika kriminala.

"Crnogorska policija će kroz pokretanje akcija i aktivno učešće u međunarodnim operacijama, nastaviti da daje doprinos međunarodnim inicijativama i realizovanju konkretnih aktivnosti usmjerenih na savremene bezbjednosne izazove i globalne prijetnje", zaključio je Stojanović.

Bonus video: