Strani studenti će moći da ljetuju u Plavom dvoru za šest eura za noć

Ostali studentski domovi Javne ustanove “Dom učenika i studenata” u Podgorici neće raditi tokom ljeta. Upravnica Plavog dvora Svetlana Zakovšek kazala je "Vijestima" da su boravak tokom ljeta najavili mnogi stranci koji će putem studentske razmjene ljetovati u Podgorici
133 pregleda 0 komentar(a)
Plavi Dvor, Foto: Vesko Belojević
Plavi Dvor, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.07.2015. 18:19h

Strani studenti, koji ljetuju u Podgorici, tokom ljeta će moći da borave u studentskom domu Plavi dvor za šest eura po noćenju.

Ostali studentski domovi Javne ustanove “Dom učenika i studenata” u Podgorici neće raditi tokom ljeta. Upravnica Plavog dvora Svetlana Zakovšek kazala je "Vijestima" da su boravak tokom ljeta najavili mnogi stranci koji će putem studentske razmjene ljetovati u Podgorici.

"Svi će platiti smještaj u visini od šest eura po noćenju, a u cijenu nijesu uračunati obroci, jer menza neće raditi", kazala je Zakovšek "Vijestima". Kazala je da će Plavi dvor, koji može da primi 120 studenata, biti otvoren do kraja avgusta za studente i učesnike omladinskih manifestacija. Direktor JU "Dom za učenike i studente" Radoslav Jovanović kazao je da se trenutno rekonstruiše druga faza novog doma i da će radovi biti završeni do školske godine.

"Biće renovirane sobe i kupatila u drugoj fazi, što će znatno poboljšati uslove za boravak sljedećih generacija studenata", kazao je Jovanović.

Radove izvodi konzorcijum „LD Gradnja“ - “Ramel“ iz Nikšića, a vrijednost radova je 246 hiljada eura.

Bonus video: