Studenti napustili sastanak sa Baćović: Nazivala ih pogrdnim imenima?

Studenti tvrde da ih je Baćović juče, pred početak protestnog skupa na Ekonomskom fakultetu, nazvala pogrednim imenima - "ruljom i gomilom"
15 komentar(a)
Ekonomski fakultet, Foto: Boris Pejović
Ekonomski fakultet, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.11.2014. 20:49h

Predstavnici studentskih organizacija Ekonomskog fakulteta napustili su sastanak sa v.d. dekanom te univerzitetske jedinice Majom Baćović zbog, kako su objasnili, nepoštovanja i ponižavanja svih studenata EF-a.

Kako se navodi u saopštenju studentskih organizacija Ekonomskog fakulteta, studenti tvrde da ih je Baćović juče, pred početak protestnog skupa na Ekonomskom fakultetu, nazvala pogrednim imenima - "ruljom i gomilom", zbog čega su odlučili da napuste sastanak.

"U prisustvu više svjedoka, studente je nazvala “ruljom i gomilom”, što smatramo izrazitim nepoštovanjem i poniženjem svih studenata Ekonomskog fakulteta. Kako smatramo da ovakav vid komunikacije sa studentima nije u skladu sa akademskim dostojanstvom i da zahtijeva svaku osudu, predstavnici svih studentskih organizacija su odlučili da demonstrativno napuste sastanak”, saopštili su predstavnici studentskih organizacija Ekonomskog fakulteta.

Bonus video: