Studentsko "pilotiranje" omeli flajeri "Vrijeme je"

Pozvali su kolege da podrže sljedeće proteste, da se bore za slobodni Univerzitet i jednaku primjenu Bolonjske deklaracije
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2012. 10:10h

Razdragane studente koji su uživali uz Kikija Lesendrića i Pilote, na trenutak su "omeli" volonteri Studentske unije koji su sa FPN-a bacali flajere "Vrijeme je".

Na taj način su kolege pozvali da podrže sljedeće proteste i da se bore za slobodni Univerzitet i jednaku primjenu Bolonjske deklaracije.

Iz Studentske unije su "Vijestima" kazali da podržavaju manifestaciju, ali da je za zabavu potrošeno previše novca.

"Prema našim saznanjima za nedjelju studenata je potrošeno preko 11 hiljada eura", kazao je Demir Hodžić koji je sa svojim kolegama u četvrtak postavio štand ispred Pravnog fakulteta i pozivao studente da im se priključe.

Predavanja na FPN-u, Pravnom i Ekonomskom fakultetu se nijesu održavala.

Transparent preko puta fakulteta

Koncert povodom nedjelje studenata organizovao je Studentski parlament, Savez studenata Ekonomskog fakulteta, Vijeće studenata Pravnog fakulteta.

Predstavnici ovih studentskih organizacije nijesu podržali građanske proteste, ali su zato sa premijerom Igorom Lukšićem prije dva dana postavili kamen temeljac novog doma kao jedan od zahtjeva sa njihovih jesenjih "protesta".

Studenti Filozofskog fakulteta i Studentske unije ih optužuju da su regrutacioni centri SDP-a i DPS-a i da nemilice troše studentski novac.

Galerija

Bonus video: