Super Senior kartice za budvanske penzionere

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević, je pozvao sve naše privrednike koji posluju na teritoriji opštine Budva, da budu članovi SUPER SENIOR sponzorskog kluba kako bi dali svoj doprinos što boljem i kvalitetnijem životu budanskih penzionera
1240 pregleda 0 komentar(a)
Potpisivanje ugovora, Foto: Vuk Lajović
Potpisivanje ugovora, Foto: Vuk Lajović

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik Udruženja penzionera Budve Nikola Zec potpisali su danas, 22. aprila, u kancelarijama Službe menadžera Opštine Budva Ugovor o saradnji povodom projekta SUPER SENIOR KARTICA.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su menadžer Opštine Budva Milo Božović sa saradnicima, v.d. načelnika Službe predsjednika Opštine Nikola Jovanović i članovi Upravnog odbora Udruženja penzionera.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević istakao je da Opština Budva prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat SUPER SENIOR KARTICA a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera.

„Kroz ovaj projekat i druge vidove saradnje sa Udruženjem penzionera koje smo već ostvarili od početka godine, pokazujemo da mi, kao lokalna samouprava, vodimo računa o svim našim građanima“, kazao je Carević.

Nikola Zec, predsjednik Udruženja penzionara Budve, zahvalio se predstavnicima lokalne samouprave na pomoći koju pruža penzionerima koji se nalaze u lošem materijalnom i socijalnom položaju, te da će se projektom Super Senior kartica u mnogome doprinijeti poboljšanju standarda najugroženijem dijelu stanovništva.

Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima.

Predviđeno je da se popusti na usluge ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza. Opština Budva će obezbijediti popuste kod javnih ustanova, instutucija i preduzeća čiji je osnivač specijalne popuste na njihove usluge. Opština Budva će organizovati sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima. Udruženje penzionera Budve trenutno ima preko 3100 penzionera.

Prisutnima je predstavljen dizajn i odštampani uzorci Super Senior kartica, koje će našim sugrađanima u penziji omogućiti da ostvare brojne popuste i uštede. Ugovor o saradnji predviđa zajednički rad na sprovođenju projekta Super Senior kartica.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević, je pozvao sve naše privrednike koji posluju na teritoriji opštine Budva, da budu članovi SUPER SENIOR sponzorskog kluba kako bi dali svoj doprinos što boljem i kvalitetnijem životu budanskih penzionera.

Kartice će za sve penzionere biti besplatne, dok će troškove izrade i personalizacije kartica snositi Opština Budva, a registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera.

Bonus video: