Sveti Stefan: Građevinska inspekcija MORT- a zatvorila gradilište

Budvanska inspekcija je juče takođe bila na licu mjesta, ali su radnici pobjegli sa grafilišta kada su vidjeli službenike Komunalne policije i inspekcije
6940 pregleda 1 komentar(a)
Sa gradilišta, Foto: Vuk Lajović
Sa gradilišta, Foto: Vuk Lajović

Urbanističko građevinska inspekcija Ministarstva održivog razvoja zatvorila je danas gradilište na Svetom Stefanu, nakon što su mještani i predstavnici MZ Sveti Stefan upozorili da se bez dozvole nadograđuje za sprat “Plava vila”.

Na licu mjesta bila je i budvanska Komunalna policija i inspekcija, koja je još 19. marta zapečatila gradilište, ali investitor je nastavio da gradi.

Budvanska inspekcija je juče takođe bila na licu mjesta, ali su radnici pobjegli sa gradilišta kada su vidjeli službenike Komunalne policije i inspekcije.

Komunalni inspektor Marjan Šćekić koji je prije šest dana zapečatio gradilište, kazao je jutros da je ovaj slučaj u nadležnosti Urbanističko građevinske inspekcije i da je Komunalna policija i inspekcija učinila sve što joj je zakonom omogućeno. Stanari zgrade su optužili državnu inspekciju da izbjegava da izađe na teren, te da se jedino odazvala Komunalna policija i inspekcija Opštine Budva.

Bonus video: