Svježe meso i suhomesnati proizvodi – 100% domaće u Voli marketima

Imajući u vidu da su trenutno količine ogranične, svježe meso je dostupo u većim Voli marketima u Podgorici, Nikšiću, kao i primorskoj regiji, a suhomesnati proizvodi će biti dostupni u svim marketima Volijevog lanca
5520 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Voli
Ilustracija, Foto: Voli
Ažurirano: 06.07.2019. 13:39h

Kompanija Voli je uspješnu saradnju sa domaćim proizvođačima unaprijedila kroz poseban partnerski odnos sa proizvođačem mesa i suhomesnatih proizvoda koje se proizvode na farmi u Spužu i sa razlogom nosi epitet - domaće.

U Voli marketima će potošačima biti dostupno svježe meso čiji kvalitet prevazilazi uvozno, a pored toga, od velikog je značaja to što će ovaj delikatan proizvod u vrlo kratkom roku biti transportovan iz klanice do vitrine Voli marketa. Meso sa domaće farme koje se ne uvozi i ne zamrzava predstavlja siguran izbor za potrošače.

Pažljivo odabrano, u svakoj fazi proizvodnje posebno kontrolisano, predstavlja garanciju da svakog dana, u svakom trenutku, u Voli vitrinama možete pronaći zdrav i kontrolisan proizvod, najbolji izbor za vašu porodicu, kvalitetno svježe meso sa domaće, crnogorske farme. Osim svježeg mesa, u ponudi će biti suhomesnati proizvodi od svinjskog mesa koje se na tradicionalan način suši na Njegušima. U paleti proizvoda je njeguska kobasica, suva pečenica, suvi vrat i pančeta, kao i pomenuti proizvodi u praktičnim slajs pakovanjima. Posebno treba istaći domaći suvi pršut koji će se u prodaji naći od 1. septembra.

Imajući u vidu da su trenutno količine ogranične, svježe meso je dostupo u većim Voli marketima u Podgorici, Nikšiću, kao i primorskoj regiji, a suhomesnati proizvodi će biti dostupni u svim marketima Volijevog lanca. Sigurni smo da će potrošači prepoznati kvalitet i neprevaziđeni ukus tradicionalnih crnogorskih proizvoda.