Taksisti: Od Carevića smo očekivali pomoć, a ne uništenje naših firmi

"Unija taksi prevoznika je u ovoj teškoj situaciji, kako životnoj, tako i poslovnoj, očekivala pomoć od predsjednika Opštine Budva, a ne uništavanje malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji se bave javnim prevozom na teritoriji opštine Budva"
2538 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Unija taksi prevoznika reagovala je na najavu da je gradonačelnik Budve Marko Carević počeo pregovore sa kineskim kompanijim ZTE o projektu modernizacije javnog prevoza u metropoli turizma.

"Unija taksi prevoznika je u ovoj teškoj situaciji, kako životnoj, tako i poslovnoj, očekivala pomoć od predsjednika Opštine Budva, a ne uništavanje malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji se bave javnim prevozom na teritoriji opštine Budva. Gospodine predsjedniče ako niste znali mi se ovih dana bavimo podnošenjem zahtjeva za dodjelu kredita. Da bi dobili kredite za održavanje likvidnosti i isplatu plata našim radnicima čak smo i dali hipoteke na odredjenu svoju imovinu", poručuju iz Unije taksi prevoznika.

Oni smatraju da nije vrijeme za dovodjenje stranih kompanija koje će direktno uticati na njihovo buduce poslovanje .

"Predlažemo vam kao ljudi koji žive i rade u Budvi i doprinose svojim radom i društvu i državi Crnoj Gori da se počnete baviti sa našim problemima i opstankom. I na kraju očekujemo pomoć od vas jer smo svi na ivici propasti", zaključuju taksisti.

Bonus video: