Telenor uručio poklone i priredio zabavu za djecu u Domu Mladost

"Kompanija Telenor posvećena je brizi za zajednicu, a posjeta djeci u Bijeloj nam je izuzetno draga akcija jer pomažemo djeci bez roditeljskog staranja, kao kompanija, ali i kao pojedinci koji imaju razvijenu svijest o važnosti davanja", kazala je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner
0 komentar(a)
Dom Mladost, Foto: Slavica Kosić
Dom Mladost, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 25.12.2015. 17:14h

Predstavnici kompanije Telenor i istoimene fondacije tradicionalno su kraj godine obilježili su posjetom i uručivanjem poklona djeci iz Doma Mladost u Bijeloj.

Kako je saopšteno iz Telenora, zaposleni u toj kompaniji iz cijele Crne Gore pripremali su tokom decembra poklone koji su danas uručeni, a Fondacija je obezbijedila i paketiće za sve mališane.

"Kompanija Telenor posvećena je brizi za zajednicu, a posjeta djeci u Bijeloj nam je izuzetno draga akcija jer pomažemo djeci bez roditeljskog staranja, kao kompanija, ali i kao pojedinci koji imaju razvijenu svijest o važnosti davanja", kazala je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner.

Ona je zahvalila zaposlenima u Telenoru na tome što održavaju praznični duh i tradiciju, koji su važan dio poslovanja kompanije.

Pomoćnica direktora Doma, Slavica Ilić, zahvalila je Telenoru na prepoznavanju dječjih želja i potreba.

"Djeca svih uzrasta uživala su u današnjem programu, a ova akcija je pomogla da shvate da o njima ne brinemo samo mi koji radimo u Domu, već i čitava društvena zajednica i građani Crne Gore", rekla je Ilić.

Darivanjem djece iz Doma Mladost, Telenor svake godine obilježi praznične dane.

Djecu su danas zabavljali i animatori, a pretpraznična atmosfera upotpunjena je i izvođenjem predstave „Ledena čarolija“, koje je omogućila Telenor fondacija.

Bonus video: