Tivat: Kupuju „pauk” za 107 hiljada

Tu nabavku Parking sistem finansira svojim novcem, shodno odluci lokalnog parlamenta koji je naložio toj opštinskoj firmi da izdvoji sredstva za nabavku vozila koje je neophodno za uvođenje više reda na tivatskim ulicama, često zakrčenim nepravilno parkiranim automobilima
475 pregleda 0 komentar(a)
Za nabavku vozila stigle dvije ponude, Foto: Siniša Luković
Za nabavku vozila stigle dvije ponude, Foto: Siniša Luković

Ponuda kompanije Ben-Kov iz Tivta proglašena je za najpovoljniju na tenderu preduzeća Parking sistem Tivat za kupovinu vozila „pauk“ za odnošenje nepravilno parkiranih automobila.

Tender je bio procijenjenje vrijednosti 110.000 eura sa PDV-om.

Ben-Kov je ponudio da će novi „pauk“ isporučiti za 106.863 eura, što je bilo oko 500 eura jeftinije od ponude kompanije Dewac iz Podgorice. Obje firme su ponudile istu specijalnu nadgradnju-hidrauličnu dizalicu za odnošenje nepravilno parkiranih automobila italijanskog prizvođača „Fassi“, ali je kamion „Iceco“ na koji se ona postavlja u slučaju Ben-Kova bio nešto jeftiniji od MAN-ovog kamiona koji je ponudio Dewaco.

Tu nabavku Parking sistem finansira svojim novcem, shodno odluci lokalnog parlamenta koji je naložio toj opštinskoj firmi da izdvoji sredstva za nabavku vozila koje je neophodno za uvođenje više reda na tivatskim ulicama, često zakrčenim nepravilno parkiranim automobilima.

Bonus video: