Tivat: Postavljene klupe i sezonsko cvijeće

Inače, prema podacima te organizacije, u svim vidovima smještaja u najmanjeoj bokeljskoj opštini trenutno borave ukupno 922 zvanično prijavljena turista što je 10 odsto više nego na isti dan prošle godine
1 komentar(a)
Tivat Grad, Foto: Siniša Luković
Tivat Grad, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 21.04.2017. 14:20h

Turistička organizacija Tivat je uoči Dana planete Zemlje 22.aprila, dala simboličan doprinos uređenju ambijenta ispred kancelarija u centru grada, kao i ispred Turističko-informativnog biroa u Donjoj Lastvi.

“U saradnji sa Komunalnim preduzećem Tivat na dvije lokacije postavljene su klupe kako bi turisti mogli da uživaju u prirodnom ambijentu i prostoru koji smo oplemenili sezonskim cvijećem. Pored postojećih vaza od terakote, Komunalno preduzeće Tivat je poklonilo još dvije velike žardinjere u kojima su zasađene gardenije. TO Tivat planira da u narednom period obezbijedi rek za bicikle ispred prostorija u centru grada. Na ovaj način želimo da podstaknemo građane i turiste da što više vremena provode na otvorenom, uživajući u prirodi io svježem vazduhu", saopšteno je danas iz TO Tivat.

Inače, prema podacima te organizacije, u svim vidovima smještaja u najmanjeoj bokeljskoj opštini trenutno borave ukupno 922 zvanično prijavljena turista što je 10 odsto više nego na isti dan prošle godine.

Od ukupnog broja gostiju njih samo 11 je iz Crne Gore, a sve ostalo su stranci. U hotelima odmara 258 turista, dok 664 posjetioca koriste usluge uzdavalaca privatnog smještaja.

Bonus video: