Tivat: Ragbisti Arsenala dobrovoljno dali krv

Ova aktivnost realizovana je u saradnji sa Odjeljenjem zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, a akciju su podržali i članovi KUD Boka, koji su zajedno sa ragbistima donirali najdragocijeniju tečnost
0 komentar(a)
Ragbisti, Arsenal, Foto: Ragbi klub Arsenal
Ragbisti, Arsenal, Foto: Ragbi klub Arsenal
Ažurirano: 04.03.2015. 15:03h

Tridesetak članova Ragbi kluba Arsenal iz Tivta dobrovoljno su dali krv, s željom da podignu nivo svijesti u lokalnoj zajednici o društveno odgovornom djelovanju sportskih klubova i promovišu zdrav način života i akcije koje mogu spasiti nečiji život.

Ova aktivnost realizovana je u saradnji sa Odjeljenjem zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, a akciju su podržali i članovi KUD Boka, koji su zajedno sa ragbistima donirali najdragocijeniju tečnost.

"Ovakvim kontinuiranim akcijama dobrovoljnog davanja krvi želimo da podignemo nivo svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi. Naši sponzori, kompanija Adriatic Marinas, naš je dobar saradnik u ispunjavanju ovog cilja, i finansijski i ligostički nam je pomogla oko realizacije ovog projekta. Nastavljaćemo da djelujemo u ovom smjeru, humanost nam je podjednako bitna koliko i sportski rezultati na terenu", istakao je predsjednik Ragbi kluba Arsenal Igor Adžaip.

Bonus video: