TV Vijesti obilježava deset godina rada: "Hrabro srce" za Tatjanu Vukićević

Vijesti u pola 7, Bez granica, Načisto, Reflektor, Direktno, Boje jutra, Sportski pregled i Meteo su sa pravom VAŠ IZBOR
104 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2018. 20:11h

TV Vijesti večeras obilježava deset godina postojanja. U hotelu "Hilton" okupio se veliki broj zvanica iz političkih partija, diplomatskog kora i druge poznate ličnosti.

Prisutnima je na početku svečanosti prikazan film o TV Vijesti.

"Trudili smo se, a po rezultatima rekla bih i uspjeli, da unaprijedimo medijsku scenu, dajući puni smisao novinarstvu ali i da damo snažan doprinos razvoju i emancipaciji društva", kazala je voditeljka programa i novinarka TV Vijesti Mileva Žurić.

Okupljenima su se obratili osnivači Vijesti Miodrag Perović i Željko Ivanović koji su se osvrnuli na situaciju u medijima i borbu koju su Vijesti prošle kako bi opstale na tržištu.

Ivanović je kazao da se svaka godina Vijesti, i u skladu sa ulogom watchdoga (psa čuvara) može računati kao pseća godina, pa da 10 godina Vijesti predstavlja više decenija na drugim tržištima.

Direktorica TV Vijesti Marijana Kadi Bojanić se zahvalila i poručila da ce TV Vijesti ostati stub slobode i profesionalnog novinarstva.

U čast 10 godina postojanja, TV Vijesti je ustanovila nagradu "Hrabro srce" koja ide u ruke Nikšićanke Tatjane Vukićević.

Na svečanosti je posebno nagrađeno 36 zaposlenih koji su u TV Vijesti od osnivanja.

Čestitku u ime kabineta premijera prenio je savjetnik Duška Markovića, Salko Luboder.

Za okupljene svira duo na gitari Darko Nikčević i Srđan Bulatović, kao i ansambl Toć.

TV Vijesti jedina je crnogorska privatna televizija koja je, uprkos brojnim iskušenjima, na nogama dočekala deseti rođendan.

Uspjeh je tim veći što ova televizija nije preživjela i uspjela zahvaljujući tabloidnim sadržajima, vec se uzdigla i opstala kao broj 1 u informativnom programu, informišući građane tačno, brzo i objektivno .

Vijesti u pola 7, Bez granica, Načisto, Reflektor, Direktno, Boje jutra, Sportski pregled i Meteo su sa pravom VAŠ IZBOR!

Galerija

Bonus video: