Tvrdi da je u "Našem diskontu" kupio pokvarena jaja

Milošević je istakao da nije pristao da ih zamijeni, jer mu se, tvrdi, već jednom desilo da kupi pokvarena jaja u istoj prodavnici
161 pregleda 41 komentar(a)
pokvarena jaja, jaja, Foto: Zoran Đurić
pokvarena jaja, jaja, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.07.2013. 19:28h

Dejan Milošević tvrdi da je u ponedjeljak kupio 10 pokvarenih jaja u “Volijevom” hipermarketu “Naš diskont”, na Zabjelu.

Milošević je istakao da nije pristao da ih zamijeni, jer mu se, tvrdi, već jednom desilo da kupi pokvarena jaja u istoj prodavnici.

“Da je prvi put, vjerovatno bih prihvatio i šutke uzeo drugo pakovanje, međutim, pošto sam drugi put kupio pokvarena jaja, želio sam da javnost zna za to”, kazao je Milošević “Vijestima”.

Komentarišući žalbu kupca, iz “Volija” nijesu precizirali otkud pokvarena jaja na policama.

“U našim objektima se roba koja podliježe temperaturnom režimu, čuva na odgovarajućoj temperaturi, koja je i predviđena za takvu vrstu robe, kako u magacinskim komorama, tako i u rashladnim vitrinama u prodajnom prostoru. Sva pomenuta roba je u roku trajanja”, odgovorio je zamjenik direktora maloprodaje Savo Đurašević.

Na ambalaži piše da je jaja, koja je kupio Milošević, proizvela firma “Boksiti Milići”, iz BiH, 28. juna. Milošević tvrdi da se šefica smjene uvjerila da su jaja pokvarena i da je predložila da ih zamijeni.

Milošević je istakao da je to odbio, naglasivši da je kupovao za trudnu suprugu i da se prvi put nije žalio.

“Smatrao sam da se tako nešto može desiti u svakom marketu. Međutim, sreća da sam, kada sam izlazio iz prodavnice, osjetio smrad, jer se moglo dogoditi da se supruga otruje”, kazao je Milošević.

“Vijesti” su imale uvid u račun na kojem piše da je pakovanje od 10 jaja kupljeno u hipermarketu “Naš diskont” u utorak u 16:30, a nesnosan smrad ukazivao je da su pokvarena.

Bonus video: