U 15 saobraćajnih nezgoda poginula jedna osoba - Vijesti.me
U PROTEKLA 24 SATA

U 15 saobraćajnih nezgoda poginula jedna osoba

Policija je oduzela 68 vozačkih dozvola i šest pari registarskih tablica

putevi
putevi (Foto: Zoran Đurić)

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima je poginula jedna , a dvije osobe su lakše povrijeđene.

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je izdato 294 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeto 99 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 68 vozačkih dozvola i šest pari registarskih tablica.

Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, a iz Auto-moto saveza upozoravaju  vozače na moguću pojavu sitnih odrona.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj od danas do 20. maja biće zatvoren u poriodu od osam do 17 sati. Putnička vozila mogu saobraćati lokalnim putem prema postavljenoj signalizaciji.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kamenari-Kotor, na dijelu Morinj-Kostanjica zbog izgradnje kablovskog voda postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaskovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.