U Baru završen izbor za najljepšu baštu: Adlijin balkon za desetku

Novitet akcije ove godine bilo je uključenje posjetilaca veb-sajta TO Bar u izbor, koji su od pravnih lica nagradili „Inex Zlatnu obalu“, a od fizičkih Zoricu Marinčić
329 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2011. 13:57h

Uporedo sa zatvaranjem koncertne serije "Ljeto sa zvijezdama", Turistička organizacija Bar prošlog vikenda je završila i svoju tradicionalnu akciju "Za još ljepši grad".

U minula dva mjeseca, stručni žiri TO Bar obišao je širom opštine 35 fizičkih i 22 pravnih lica koja su nominovala svoje bašte i zelene površine za laskavu titulu najljepših u Baru.

U kategoriji pravnih lica, u konkurenciji kafea, prvu nagradu za najljepše uređenu baštu osvojio je tapas bar “Las Ramblas”, drugu „Soho“ a treće „Biba“. U kategoriji hotela prvo mjesto dobio je „Inex Zlatna obala“ u Sutomoru, drugo „Ruža vjetrova“ na Velikom Pijesku, a treće „Sirena Marti“ u Sutomoru.

Kod fizičkih lica, najljepši vrt površine veće od 500 kvadrata odlukom žirija ima Radule Nedović. Na drugom drugom i trećem mjestu su bašte Julije Đenčić i Tanje Lekić.

Najljepši vrt do 500 kvadrata ima Zlata Orlandić, drugo mjesto pripalo je Dejanu Mitroviću, a treće Zorici Marinčić.

Vlasnica najljepšeg barskog balkona je Adlija Krčiković, a na drugoj i trećoj poziciji su Jovanka Banović i Dragana Laban.

Specijalnu nagradu za vrt dobio je Goran Opančina, a pohvale su uručene i Vojki Milanović-Brajović, Harijeti Petović, Olgi Brežanin, Sabiri Mehanović, te stanarima Limske ulice u Dobroj vodi.

Novitet akcije ove godine bilo je uključenje posjetilaca veb-sajta TO Bar u izbor, koji su od pravnih lica nagradili „Inex Zlatnu obalu“, a od fizičkih Zoricu Marinčić.

Osim ceremonije uručenja nagrada, zatvaranje akcije obilježila je i veoma posjećena prodajna izložba cvijeća na tridesetak štandova na Šetalištu kralja Nikole.

Galerija

Bonus video: