U četvrtak novi protest majki: "Vrijeme je da se probudite"

"Ako vam je pogled u vašu i budućnost vaše djece to što ćete uživati gledajući kako vas hobotnica, koja je posljednjih trideset godina porasla do ogromnih razmjera, proguta zajedno sa vašom porodicom, onda gledajte" , saopštila je predsjednica Koordinacionog odbora majki Željka Savković.
85 pregleda 4 komentar(a)
majke protest, Foto: Filip Roganović
majke protest, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 21.08.2017. 08:42h

Korisnice naknada za majke sa troje i više djece zakazale su novi protest za četvrtak u 13 časova ispred Skupštine Crne Gore.

"Sada, kada ste se konačno uvjerile da su sva vaša nadanja pala u vodu, da više nema naknada, da je novim Zakonom o izvršenju odluke Ustavnog suda učinjena i tek kakva diskriminacija, vrijeme je da se probudite! Ili ćete da u duhu starih Crnogorki hrabro stanete u odbranu našeg doživotno stečenog prava ili ćete da se prepustite vremenu koje će i dalje biti vrijeme potčinjenosti, mirenja sa sudbinom, vrijeme životarenja. Ako vam je pogled u vašu i budućnost vaše djece to što ćete uživati gledajući kako vas hobotnica, koja je posljednjih trideset godina porasla do ogromnih razmjera, proguta zajedno sa vašom porodicom, onda gledajte. A ukoliko hoćete da vam pogled u budućnost bude obasjan svjetlošću, onda sve dođite u Podgoricu sa svojim porodicama, 24. avgusta da odbranimo naše doživotno stečeno pravo i da tražimo ostavke od onih koji su nas natjerali da izađemo na ulicu. Pozivamo i sve građanke i građane Crne Gore da izađu na protest i podrže majke", saopštila je predsjednica Koordinacionog odbora majki Željka Savković.

Bonus video: