U jednom smjeru od Bara do Beograda za 24 eura

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sjedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 eura, a na relaciji Novi Sad-Bar 26,80 eura
89 pregleda 3 komentar(a)
voz, Foto: Anto Baković
voz, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 08.06.2012. 19:42h

Preduzeće Železnica Srbije danas će početi ljetnju saobraćajnu sezonu uvođenjem autovoza iz Beograda za Bar i putničkog voza “Panonija” na relaciji Subotica-Bar.

Kako se navodi u saopštenju, autovoz Beograd-Bar i voz “Panonija saobraćaće do 8. septembra. Autovoz Beograd-Bar sa polaskom iz beogradske stanice u 21.10, a iz Bara u 20.00. U sastavu tog voza biće vagoni za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, ali i posebna ponuda – salonska i spavaća kola, kao i kola Plavog voza za prevoz većih automobila.

Železnica Srbije je podsjetila da iz Beograda ka crnogorskom primorju saobraćaju još dva voza – dnevni u 9.10 i večernji u 20.10, a iz Bara za Beograd jutarnji u 9.00 i večernji u 19.00.

Cijena karte u jednom smjeru Beograd-Bar ili Bar-Beograd, u drugom razredu voza, uključujući i rezervaciju sjedišta, košta 24 eura, dok za prevoz automobila treba izdvojiti 30 eura.

Sezonski voz “Panonija”, prema redu vožnje, iz Subotice polazi u 18.14, a iz Bara za Suboticu u 17.00. Osim vagona iz Subotice i Novog Sada u sastavu tog voza, određenim danima u nedjelji, saobraćaće direktna kola iz Moskve, Praga, i Budimpešte.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sjedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 eura, a na relaciji Novi Sad-Bar 26,80 eura.

Karte u međunarodnom saobraćaju plaćaju se u dinarskoj protivvrijednosti.

Bonus video: