U korak sa trendovima: Uskoro novi dizajn Vijesti

Efektne, jednostavne ali precizne, zanimljive, zabavne i dinamične Vijesti, osim sadržajem, ponudiće i pravo osvježenje na tržištu štampanih medija
70 pregleda 0 komentar(a)
Vijesti, novi dizajn, Foto: Vijesti
Vijesti, novi dizajn, Foto: Vijesti
Ažurirano: 02.03.2018. 20:24h

Novi dizajn dnevnih novina Vijesti, koje će se uskoro naći u prodaji, prati evropske standarde kako bismo čitaocima pružili užitak i u sadržaju i u dizajnu novina. Kao i do sada, relevantne informacije, najvažnije teme, mnogo više analiza i komentara, presjek domaće i svjetske politike biće i dalje sastavni dio naših novina.

Među mnoštvom novina čitaoci će uz nove Vijesti svakodnevno dobijati i tematske dodatke koji će izlaziti uz naše novine.

Savremeni grafički dizajn Vijesti je ravnoteža između čitljivosti i izražajnosti. Efektne, jednostavne ali precizne, zanimljive, zabavne i dinamične Vijesti, osim sadržajem, ponudiće i pravo osvježenje na tržištu štampanih medija. Modernističkim pristupom postiže se formalna elegancija, jasnoća, konzistentnost i logična organizacija informacija u novinama. Sada su VIJESTI preglednije, modernije, sa više sadržaja koji se čita sa više uživanja.

Precizno određene boje, slike koje su upadljive na oko, velika i izražena tipografija i mnogo prostora između objekata, uz dodatak osvjetljenja i sjenke, pružiće čitaocima prijatno iskustvo tradicionalne jutarnje navike – čitanja VIJESTI.

PRINT JE I DALJE U TRENDU

USKORO U PRODAJI

Bonus video: