U nedjelju humanitarna aukcija "Prijestonica za Selenu"

Prijestonica Cetinje poziva sugrađane i sve ljude dobre volje da posjete aukciju i time pruže doprinos velikoj humanitarnoj akciji
0 komentar(a)
humanitarna akcija, prijestonica, Selena Mandić, Foto: Cetinje.me
humanitarna akcija, prijestonica, Selena Mandić, Foto: Cetinje.me
Ažurirano: 27.01.2017. 14:42h

Prijestonica Cetinje u nedjelju, 29. januara, organizovaće događaj na kojem će biti prikupljana pomoć trogodišnjoj Seleni Mandić.

Gradska uprava organizovaće veliku humanitarnu aukciju umjetničkih radova „Prijestonica za Selenu“, čiji će domaćin biti gradonačelnik Aleksandar Bogdanović. Aukcija će biti održana u Crnogorskoj galeriji umjetnosti „Miodrag Dado Đurić“, sa početkom u 17:30 časova.

Na aukciji će biti prodavana djela crnogorskih akademskih slikara, a sav prihod od prodaje biće usmjeren u svrhu medicinskog tretmana Selene Mandić, koja vodi borbu sa malignim kancerom, saopšteno je.

Prijestonica Cetinje poziva sugrađane i sve ljude dobre volje da posjete aukciju i time pruže doprinos velikoj humanitarnoj akciji.

"Takođe, svi akademski slikari koji žele da se priključe akciji, odnosno da njihova djela budu dio predstojeće aukcije, mogu kontaktirati Prijestonicu Cetinje posredstvom telefona 067 222 821", navodi se u najavi.

Bonus video: