U petak više opština bez struje po nekoliko sati

U Podgorici će, zbog radova na mreži, bez struje od osam sati i 30 minuta do deset sati biti dio Rogama, a od devet do 11 sati dio Dalmatinske ulice
916 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće sutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Begovine, Plana, Daljam i Grbe.

U Ulcinju će nova brojila dobiti ulica Bratstva i jedinstva, Madžo II i Štoj.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, bez struje od osam sati i 30 minuta do deset sati biti dio Rogama, a od devet do 11 sati dio Dalmatinske ulice.

U Danilovgradu, od 11 do 15 sati, bez struje biće dio Ćurioca i preduzeće Flemerstone, a od osam do 11 sati i 30 minuta dio Veljeg Polja.

U Nikšiću će, od deset do 14 sati, bez struje ostati Donji Broćanac, a od 13 do 15 sati korisnik koji se napaja sa trafostanice „150054A AMD“.

U Kotoru će, od deset do 12 sati, bez struje biti Škaljari, odnosno područje u okolini Rivijere, a u Tivtu, od devet do 11 sati Auto-moto, INA plin, Samkomerc, Alkon, Montefiš, Sjemenara i salon "Škoda".

U Herceg Novom, od osam do 12 sati, bez struje ostaće Zelenika, dio područja Zmijice, Sutorina, Prijevor, Lučići, Konjevići i Šćepoševići.

U Baru će, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biti područje kod Đikvučića iza OŠ „Meksiko“, a od osam do 15 sati Žukotrlica, Šušanj, Zeleni pojas i Ilino (Pod lozom).

U Plavu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Rudo Polje, Šarkinovića Lakat i dio Brezojevice, a u Rožajama, od deset do 14 sati i 30 minuta dio sela Grahovo.

U Bijelom Polju će, od osam do devet sati, bez struje ostati Pavino Polje, Kovren, Bliškovo, Stožer, Tomaševo, Zaljevo, Lijeska, Pisana Jela, Barice, Grančarevo i Vraneška Dolina.

Bonus video: