U Pljevljima dezinfikovano više lokacija

Sredstvom na bazi natrijum hipohlorita („žavelova voda“) izvršena je dezinfekcija frekventnijih lokacija grada – prehrambenih marketa, apoteka, kruga Doma zdravlja i Pošte, kao i Trga „13. Jul“. Takođe, dezinfikovani su dijelovi oko komercijalnih banaka, korisničkih servisa “Vodovoda”, “Čistoće” i “Elektrodistribucije”
3768 pregleda 0 komentar(a)
Pljevlja
Pljevlja

Na osnovu najnovijih preventivnih mjera na suzbijenju širenja korona virusa koje je juče uspostavio Opštinski tim za zaštitu i spašavanja , radnici DOO “Čistoća” danas su uradili dezinfekciju više lokacija u gradu.

Sredstvom na bazi natrijum hipohlorita („žavelova voda“) izvršena je dezinfekcija frekventnijih lokacija grada – prehrambenih marketa, apoteka, kruga Doma zdravlja i Pošte, kao i Trga „13. Jul“. Takođe, dezinfikovani su dijelovi oko komercijalnih banaka, korisničkih servisa “Vodovoda”, “Čistoće” i “Elektrodistribucije”.

Izvršeno je pranje ulica: Narodne revolucije, Rudarske, Kovačke, Stretena Tošića, Baja Mirkovića, Boračke, Meše Selimovića, Pribojske, Stevana Samardžića,Uroša Ružičića, Omer-bega Bajrovića, Skopljanske i prvi dio ulice Druge proleterske brigade.

Takođe, angažovana je i cistijerna Rudnika uglja Pljevlja kojom je izvršeno pranje ulica u naselju Potrlica, ulice Predraga Peđe Leovca i Hamdije Šahinpašića.

Zaštićene su i izolovane za upotrebu sprave za vježbanje na Trim stazi u parku „Vodice“, što je jedna od mjera prevencije i sprječavanja širenja koronavirusa koju je utvrdio Opštinski tim zaštite i spašavanja.

Predsjednik Opštine Pljevlja i rukovodilac Opštinskog tima Igor Golubović juče je uputio još jedan apel građanima Pljevalja da je neophodno da svi, bez obzira na status, političku ili nacionalnu, vjersku pripadnost, jednako dijelimo odgovornost prema novonastaloj situaciji koja ugrožava zdravlje čitave nacije.

Golubović je rekao da je neophodno da svi zajedno u narednom periodu pokažemo najviši nivo odgovornosti kroz sprovođenje preventivnih mjera.

Bonus video: