U ponedjeljak isključenja struje u više gradova

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
978 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Podgorici dobiće Kakaricka gora, a u Ulcinju Donji i Gornji Štoj, Bratstva i jedinstva, Bulevar Maršala Tita i naselje 4. jul.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez struje ostati pet solitera u ulici Serdara Jola Piletića kao i dio naselja iza njih, zgrada u Bulevaru Revolucije gdje se nalazi kafana Lovac.

U Danilovgradu će, od osam do 14 sati, bez struje biće Voštar, Sladojevo Kopito i privatna preduzeća: Đurović, Stefani 91, Montenomaks, Ramini, Fru Monte i Garmin.

U Nikšiću će, od devet do 16 sati, bez struje ostati Koravnica, Granični Prelaz, Jabukovac, a od devet do 12 sati dio Kličeva, Školska ulica, dio Bulevara 13 jul, dio Trebješke.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati,l bez struje biće Kameno, Žvinje, Ubli, a od devet sati do deset sati i 30 minuta dio Njivičkog Puta.

U Tivtu će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dumidran.

U Kotoru će, od devet do 17 sati, bez struje biće dio Grblja (Kovači, Glavatičići, Zagora, Višnjeva i Krimovica), a od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta Prčanj, Tre sorele.

U Ulcinju, od osam do 15 sati, bez struje ostaće Bijela Gora.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće dio sela Ulotina i Pešca.

U Beranama će, od osam sati i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Lužač.

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće selo Jablaniča, dok će u Plavu, u istom terminu, bez struje ostati dio sela Velika.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: