U ponedjeljak višesatna isključenja

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2016. 20:24h

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore

Objekti u kojima će brojila biti ugrađivana struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Danilovgradu dobiti Lazine i Glavica, a u Baru Bjelila, Haj Nehaj, Đurmani i Kovači.

U Budvi će brojila biti ugrađivana u Brajićima, a u Ulcinju u Novoj Mahali 3, Voja Lakićevića i na području Bijele Gore.

U Kotoru struje, zbog ugradnje novih brojila, neće imati Raskrsnica i Vatrogasnica.

Struje u Podgorici, zbog radova, od devet do 15 sati, neće imati ulice Generala Sava Orovića, Pionirskih odreda, Veljka Jankovića i dijela Goranske ulice.

Bez napajanja će u istom terminu ostati ulice Vuka Mićunovića, Fundinske bitke, Ljube Nenadovića, dio X crnogorske brigade i Pivska ulica.

U Danilovgradu, od devet do 16 sati, struje neće imati Drezga.

Na području Cetinja, bez napajanja električnom energijom, od šest do deset sati ostaće gornji dio Bulevara Crnogorskih junaka.

Bez struje će u Beranama, od 9 sati i 30 minuta do 11 sati, ostati Dolac, Beranselo, Buče, Lužac, Vinicka, Industrijska zona Gradinsko Polje, Rijeka Marsenića, Šekular, Crni Vrh, Bastahe, Praćevac, Lubnice, Kurikuće, Jelovica i MHE Jezerštica.

Od 11 sati do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom će ostati Štitare, Lukavica, Bubanje, Ruišta i Kaludra Bubanjska.

U Baru su, od osam do 17 sati, moguća isključenja struje na području Bivšeg Rumijatransa, oko Vojvođanke i u dijelu Bjeliša kod nadvožnjaka, kao i u Sokolani, Vodovodu, staroj Raskrsnici, Bonesi, Željezničkoj stanici, Poljima, Karanikićima, Duvanskoj, Repetitoru i Depou Željezničke.

Isključenja su moguća i u, kako je saopšteno, područjima Zgrade Keke, Ahmetovog brijega, Ilino-dio preko Stajališta, Sustaš, Marovići, Ilino-Stajalište, Čačke, Glavanovići i Gornji Šušanj kod Crkve, Mandarići, Pod Sustaš, Zupci, Tuđemili, Manastir Ribnjak i do Sušare na Sutormanu.

Na području Kotora će, od osam do 15 sati, biti smanjena pouzdanost elektroenergetskog sistema.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Bonus video: