U toku pripreme za izgradnju nove upravne zgrade Luke Kotor

Nadzor nad izvođenjem radova obavljaće „All-ing“ doo iz Kotora
206 pregleda 1 komentar(a)
Luka Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Luka Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 27.01.2013. 10:06h

U toku su pripremni radovi kojima se formira gradilište nove upravne zgrade „Luka Kotor“ AD.

"Uslovi za izgradnju su stvoreni nakon sprovedene tenderske procedure tokom 2012.godine okončane dobijanjem rješenja Državne komisije za kontrolu postupaka javnih nabavki od 21. decembra prošle godine“, saopšteno je iz Luke Kotor.

Ugovor o gradnji potpisan je 18. januara ove godine sa Konzorcijumom koji čine „Erlang“ doo Nikšić, „Tangeta“ doo Nikšić, „Geosistem“ doo Podgorica, „Biro Vukčević“ doo Podgorica, „Institut Sigurnost“ doo Podgorica, „Ing invest“ doo Danilovgrad i „Primavera“ doo Herceg Novi.

U ime Konzorcijuma ugovor je potpisao dipl. ing. Radoman Pavličević, a u ime investitora dr Nikola Konjević, predsjednik Odbora direktora Luke Kotor.

Potpisivanju je prisustvovao Vasilije Kusovac, izvršni direktor „Luka Kotor“ AD, predstavnici Odbora direktora i radnika kolektiva.

Nadzor nad izvođenjem radova obavljaće „All-ing“ doo iz Kotora.

Iz kotorske luke saopštavaju da je tokom naredne sedmice planirano inteziviranje pripremnih radova i postavljanje kamena temeljca.

Novi izvršni direktor Luke Kotor je Vasilije Kusovac koji je nakon posljednjih lokalnih izbora u Kotoru, na osnovu koalicionog dogovora DPS-a i SDP-e to mjesto pripalo SDP-u zamijenio dosadašnjeg direktora Ljuba Radovića.

Bonus video: