U utorak djelovi više opština bez struje

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez struje biti dio Moskovske i ulice Vasa Raičkovića, odnosno dio oko nekadašnje Male pijace
517 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više optina biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez struje biti dio Moskovske i ulice Vasa Raičkovića, odnosno dio oko nekadašnje Male pijace.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biće dio Donje Gorice, odnosno dio iza Zećanke i oko fabrike papira Rex, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati Plavska, Vardarska i Kosovska ulica.

U Danilovgradu, od sedam sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje će ostati Kopilje, Radovče, Seoca, Gostilje, Dobri Do, Ruište i Vukotica.

Od osam do 18 sati, bez struje biće TS Gruda i TS Begovine.

Na Cetinju će, od deset do 15 sati, bez struje ostati dio Donjeg Kraja i dio ulice Pavla Rovinskog.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati, bez struje ostati dio naselja kod autobuske stanice, dio centra grada od Igmanskih zgrada do Doma Kulture, dio naselja kod Vračara, Nova Mahala, Totoši, Meraja, Pristan i ulica Vida Matanovića.

Od deset do 13 sati, bez struje biće pekara Krute,Klezna, pumpe Klezna, Mrkovsko polje i Dabezići.

U Herceg Novom će, od devet do deset sati, bez struje biti Igalo, dio potrošača oko dječijeg vrtića, a u Tivtu, od devet do 16 sati Vrijes i Rahovići.

U Kotoru će, od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Prčanj i dio potrošača oko Škole.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Gornje Luge, Gračanica, Ulotina, Kruševo, Zorići i Izbjegličko naselje.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez stuje ostati Ljesnica Rasovo, a u Mojkovcu, od osam do 12 sati Ljuskovica Potok.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje biće Plana, Bistrica, Migalovica, Lipovo, Lancer, Sreteska Gora.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Meteh, Jara i Babino Polje, a u Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta selo Kalače, zaseok Gusnice.

Bonus video: