U "Vijestima" čitajte: Najveći je izdjanik ko ode sa Milom

1 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 14.10.2016. 05:17h

U "Vijestima" čitajte:

  • Najveći je izdjanik ko ode sa Milom

Nosilac izborne liste “Pobjede, a ne podjele” i lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je da očekuje promjenu vlasti nakon parlamentarnih izbora 16. oktobra i da će svaki opozicionar koji se evenutalno usudi da “pođe sa DPS-om” biti označen kao najveći izdajnik u istoriji Crne Gore.

  • Đukanović nije našao zamjenu za Sveta

Priznanje bivšeg potpredsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozara Marovića da je bio šef organizovane kriminalne grupe ne bi trebao da utiče na izborni rezultat stranke, ali je njegovo odustvo primjetno u kreiranju kampanje vladajuće stranke. Iako je u javnosti uspio da sanira štetu od Marovićevog priznanja pred sudom, stranački vrh nije našao čovjeka koji umije da vodi kampanju kao čuveni Budvanin.

  • Blažo bez tendera i dobija najviše

Buduća mala hidroelektrana na vodotoku Bistrica u Kolašinu, za koju je koncesiju od Vlade dobila firma BB Hidro čiji je suvlasnik Blažo Đukanović sin premijera Mila Đukanovića, imaće, prema procjeni, snagu od 993,26 kilovata (kW) što je stavlja u privilegovani položaj.

  • Državi zafalilo para baš pred izbore

Subvencije zarada za zaposlene osobe sa invaliditetom (OSI) za avgust nijesu isplaćene svim poslodavcima.

  • Tuča na proslavi DF-a?

Proslava Demokratskog fronta u Beranama završila se potezanjem pištolja i tučom u kojoj su lakše povrijeđeni Andrijevčani Aleksandar (20) i Nikola (20) Radisavljević i Milan Barjaktarović (19).

Bonus video: