UCG obnavlja namještaj za četvrt miliona eura

Po oko 20.000 eura biće uloženo u namještaj na Ekonomskom, Građevinskom, Mašinskom i Biotehničkom fakultetu
1084 pregleda 0 komentar(a)
Zgrada Rektorata UCG, Foto: Boris Pejović
Zgrada Rektorata UCG, Foto: Boris Pejović

Univerzitet Crne Gore (UCG) potrošiće malo više od 240.000 eura na kancelarijski namještaj na 14 svojih obrazovnih institucija širom Crne Gore.

Od namijenjenih malo više od 240.000 eura, po oko 20.000 eura biće uloženo u namještaj na Ekonomskom, Građevinskom, Mašinskom, Biotehničkom, Arhitektonskom, Medicinskom i Fakultetu političkih nauka u glavnom gradu ali i Filološkom i Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću i Pomorskom fakultetu u Kotoru.

Instituta za biologiju mora u Kotoru dobiće namještaj u vrijednosti od oko 11.400 eura a Istorijski institut u Podgorici oko 9.600 eura.

Fakulteta dramskih umjetnosti na Cetinju dobiće namještaj vrijedan malo više od 12.700 eura a najmanje među njima tamošnja Muzička akademija, 8.800 eura.

Svi oni uglavnom traže konferencijske stolice, radne fotelje i stolove, plakare za dokumentaciju i sl.

Pristigle ponude se otvaraju u petak a rok isporuke je 45 dana, s tim da on počinje teći od narednog dana od dana zaključivanja ugovora.

U tenderskoj dokumentaciji, dostupnoj na sajtu Portal javnih nabavki, navodi se da je Rektorat UCG u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama odredio kraći rok za podnošenje ponuda zbog hitnosti sprovođenja predmetnog postupka a „u cilju neometanog obavljanja tekućih aktivnosti organizacionih jedinica na Univerzitetu Crne Gore“.

Bonus video: