UCG tokom sedmice raspisuje drugi upisni rok za master studije - Vijesti.me
ZA SAMOFINANSIRAJUĆA MJESTA

UCG tokom sedmice raspisuje drugi upisni rok za master studije

Iz UCG su kazali da je u prvom roku, na svim jedinicama, ukupno upisano 297 studenata

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Boris Pejović)

Univerzitet Crne Gore (UCG) raspisaće tokom ove sedmice konkurse za drugi upisni rok na magistarske studije za 2019/20. godinu, za preostala samofinansirajuća mjesta.

Iz UCG su kazali da se konkursi u drugom roku raspisuju u skladu sa interesovanjem izvjesnog broja kandidata za upis, po završetku prvog konkursa, upućenom Rektoratu UCG.

“Konkursi za upis na magistarske studije UCG, drugi rok, za akademsku 2019/20. godinu, biće raspisani od strane 17 organizacionih jedinica UCG tokom ove sedmice, za preostala samofinansirajuća mjesta”, navodi se u saopštenju.

Iz UCG su kazali da je u prvom roku, na svim jedinicama, ukupno upisano 297 studenata.

Iz te obrazovne institucije naveli su da su popunjena mjesta na magistarskim studijama Pravnog fakulteta, kao i na studijskim programima Fakulteta političkih nauka - Politikologiji, Međunarodnim odnosima, Novinarstvu i Građevinskog fakulteta - Konstruktivnom i Hidrotehničkom smjeru.

“Na svim ostalim organizacionim jedinicama UCG, za preostala mjesta, objaviće se konkursi u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori, kao i na sajtu Univerziteta”, navodi se u saopštenju.

Nastava na magistarskim studijama počela je 7. oktobra.