Ugradnja nove rasvjete na više lokacija u Podgorici - Vijesti.me
vrijednost radova blizu 29.000 eura

Ugradnja nove rasvjete na više lokacija u Podgorici

"Poseban akcenat stavljen je na bezbjednost najmlađih sugrađana, pa se redovno radi na ugradnji nove i popravi postojeće rasvjete na dječjim igralištima, u blizini školskih objekata, kao i poligona", navode iz Komunalnih usluga

Radovi na ugradnji nove rasvjete
Radovi na ugradnji nove rasvjete (Foto: PG Biro)

Komunalne usluge su u prethodnih nekoliko dana izvodile radove na više lokacija u Podgorici čija je vrijednost blizu 29.000 eura, saopšteno je iz te kompanije.

U okviru investicionog održavanja javne rasvjete, izvedeni su radovu u Ulici vojvode Vasa Bracanova, gdje je postavljene nove LED svjetiljke vrijedne oko 3.500 eura. Na teritoriji Mjesne zajednice Ubli – selo Gornja Kržanja postavljena su 24 stuba javne rasvjete i 24 LED svjetiljke, a vrijednost investicije iznosi oko 21.000 eura.

"Poseban akcenat stavljen je na bezbjednost najmlađih sugrađana, pa se redovno radi na ugradnji nove i popravi postojeće rasvjete na dječjim igralištima, u blizini školskih objekata, kao i poligona. U skladu sa tim, u istom periodu završeni su radovi na osvjetljenju sportskog poligona u Ulici Branka Radičevića gdje su, takođe postavljene LED svjetiljke i reflektori u vrijednosti  oko 2.400 eura. Osvijetljeno je i dječije igralište i poligon u centru grada u dvorišnom dijelu Karađorđevoj ulici, a vrijednost navedenih radova iznosila je oko 2.000 eura, kao i dvorište Ekonomske škole u okviru kojeg su ugrađeni reflektori na već postojećim stubovima", navodi se u saopštenju.