Ulica u Maslinama raskopana, a radnika nema

Makrid kazao da su brojni mještani Ulice Iveze Vukova podnijeli zahtjeve za izgradnju atmosferske kanalizacije, zbog čega su im i izašli u susret
261 pregleda 0 komentar(a)
Masline, ulica, Foto: Luka Zeković
Masline, ulica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.09.2015. 19:35h

Izgradnja atmosferske kanalizacije u Ulici Đulje Jovanova u Maslinama, od autootpada Ivanović prema nekadašnjoj kasarni u tom naselju, zaustavljena je, a ta saobraćajnica ostala raskopana. Radovi su počeli polovinom avgusta, a iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija” tvrde da su ih obustavili jer treba atmosfersku da grade i u dijelu Ulice Iveze Vukova.

Tehnički direktor preduzeća Filip Makrid kazao je da su brojni mještani Ulice Iveze Vukova podnijeli zahtjeve za izgradnju atmosferske kanalizacije, zbog čega su im i izašli u susret. On je istakao da su zaustavili radove u Ulici Đulje Jovanova, dok ne urade mjerenja i finansijsku procjenu produžetka kanalizacije. Građani tvrde da skoro dvije sedmice nema radnika u Ulici Đulje Jovanova, zbog čega mještani Murtovine, Maslina i Ibričevine moraju da kruže do grada. Reporteri “Vijesti” juče nijesu vidjeli radnike u toj ulici. Makrid je kazao da će do kraja sljedeće sedmice završiti izgradnju kanalizacije u Ulici Đulje Jovanova, nakon čega će pristupiti priključivanju i vraćanju ulice u prvobitno stanje. Istakao je da će tokom sljedeće sedmice početi i sa izgradnjom u Ulici Iveze Vukova. Tvrdi da su im se sa zahtjevima obraćali i mještani drugih ulica.

“Stigli su zahtjevi i mještana ulica Valtazara Bogišića i Vojvode Vasa Bracanova, zbog tehničkih uslova nijesmo mogli da im izađemo u susret. Nadamo se da će se ubuduće organizovati i skupiti dio novca za izgradnju i rado ćemo im pomoći”, kazao je Makrid.

Bonus video: