Ulica u Maslinama raskopana, a radnika nema - Vijesti.me
ZAUSTAVLJENA IZGRADNJA KANALIZACIJE

Ulica u Maslinama raskopana, a radnika nema

Makrid kazao da su brojni mještani Ulice Iveze Vukova podnijeli zahtjeve za izgradnju atmosferske kanalizacije, zbog čega su im i izašli u susret

Masline, ulica
Masline, ulica (Foto: Luka Zeković)

Izgradnja atmosferske kanalizacije u Ulici Đulje Jovanova u Maslinama, od autootpada Ivanović prema nekadašnjoj kasarni u tom naselju, zaustavljena je, a ta saobraćajnica ostala raskopana. Radovi su počeli polovinom avgusta, a iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija” tvrde da su ih obustavili jer treba atmosfersku da grade i u dijelu Ulice Iveze Vukova.

Masline, ulica
Masline, ulica

Tehnički direktor preduzeća Filip Makrid kazao je da su brojni mještani Ulice Iveze Vukova podnijeli zahtjeve za izgradnju atmosferske kanalizacije, zbog čega su im i izašli u susret. On je istakao da su zaustavili radove u Ulici Đulje Jovanova, dok ne urade mjerenja i finansijsku procjenu produžetka kanalizacije. Građani tvrde da skoro dvije sedmice nema radnika u Ulici Đulje Jovanova, zbog čega mještani Murtovine, Maslina i Ibričevine moraju da kruže do grada. Reporteri “Vijesti” juče nijesu vidjeli radnike u toj ulici. Makrid je kazao da će do kraja sljedeće sedmice završiti izgradnju kanalizacije u Ulici Đulje Jovanova, nakon čega će pristupiti priključivanju i vraćanju ulice u prvobitno stanje. Istakao je da će tokom sljedeće sedmice početi i sa izgradnjom u Ulici Iveze Vukova. Tvrdi da su im se sa zahtjevima obraćali i mještani drugih ulica.

Masline, ulica
Masline, ulica

“Stigli su zahtjevi i mještana ulica Valtazara Bogišića i Vojvode Vasa Bracanova, zbog tehničkih uslova nijesmo mogli da im izađemo u susret. Nadamo se da će se ubuduće organizovati i skupiti dio novca za izgradnju i rado ćemo im pomoći”, kazao je Makrid.